Nov 25, 2012

En bra start

Vaknade till denna utsikt, som faktiskt är vacker på ett novembertragiskt sätt, och ett löfte om en Skypeträff. En bra början på dagen. Mycket bra.

Ikväll ska jag på Enjo-party. Sådana där partyn brukar jag inte vara överförtjust i, men i det här fallet intresserar produkten. Enjo handlar alltså om miljövänliga städprodukter. Ha en trevlig söndag people!

5 comments:

Christina said...

Jag är inte heller så förtjust i dessa partyn. Har deltagit i ett enjo-party tidigare och blev intresserad, köpte hem olivtvlen men har inte kommit mig för att pröva den ännu.

Sandra i sagarden said...

Hemmapartyn a'la oriflame, me&i, partylite, inredningsprylar och Mary Kay intresserar inte det minsta. Däremot kan jag gilla både enjo-, tupperware- och garnpartyn... Sådant som inte bara är för nöjets skull, utan kan användas på ett praktiskt sätt också :)

Christina: olivtvål kan du ju använda till allt!! Tvätta håret, händerna, kroppen, kläderna, skorna, mattor osv osv i all oändlighet :)

Maggie said...

Christina: Joo sådär blir det ju ofta, att produkten, som nog är fantastiskt i sig, bara blir och ligga. Speciellt om det är nåt som man vanligtvis inte brukar använda.

Sandra: Jag håller med dig om att det är trevligare att gå på partyn där man faktiskt är intresserad av produkten. Mary Kay skulle kunna intressera mig för jag såg hur superfin en eyeliner blev på en kompis. Men kanske det var kompisens sminkteknik det hängde på ;) Åh, det låter med andra ord som om jag måste skaffa en olivtvål!

Linnéa said...

Olivtvålen är super och deras trasor är suveräna. Synd bara att de måste vara hutlöst dyra och att partyna alltid, ALLTID, måste vara så prutthurtiga.

Maggie said...

Nå bra att höra, jag köpte nämligen en olivtvål. Trasorna får bli till en annan gång, för fy fasiken vad dyra de var. Hehe, jaa prutthurtigheten kanske du har rätt i. ;)

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...