Oct 3, 2012

Efterdyningen av fastan

Efter fastan ska man ju ta det lite lugnt med ätande, så hittills har jag ätit bärsmoothies och buljong med strimlad broccoli i (inte så värst gott). Som jag har längtat efter smoothien! Den var också precis så god som jag hade föreställt mig. Imorgon blir det nog en bärdrink till frukost, sallad till lunch och någon soppa till middag. Sen börjar man väl ha återhämtat sig ganska bra. Det kan ju gå mycket illa om man plötsligt vräker i sig en massa tungsmält mat, såsom smörgåstårta krhömm, utan att förvarna kroppen.

2 comments:

Linnéa said...

Yes sir. Inte illa fastat, I say. Håller såå med dej om ditt tidigare inlägg om kött. Kött borde vara en lyxvara och alla köttbitar på djuret borde ätas upp(säkert är det så oxå men tycker att det är så svårt att hitta nånting annat än typ malet kött i butiker som inte har köttdisk)
Och höna. Barndomens hönsoppa är ett minne blott. Jag kommer aldrig att få äta en så god hönssoppa. Den var säkert gjord på en matronahöna ;)

Maggie said...

Mm, man borde nog bli bättre på att ta tillvara HELA djuret och inte bara de bästa bitarna. Eller mals det månne ner till nugget, köttbullar och korv?

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...