Sep 6, 2012

Led

Hur kan man ha så här lejdon? (att ha lejdon = vara led/less) Allt bara känns tungt och allt jag gör räcker antingen inte till, är fel eller har helt enkelt ingen effekt. Ja, ja liiite Dramaqueen över det sista påstående kanske. Varifrån kommer den här känslan? Och varför är den här? Jag inte den enda som har lejdon utan även Malenami funderar hur man ska göra när man inte får tag på glädjen i vardagen och Hanna överväger att gå i koma.

Jag vill vara mig själv igen! Den där som ler mycket, ser det positiva i saker, orkar göra allt möjligt och mår i allmänhet ganska så jävligt bra. Jag antar att det är stressen som lurar bakom hörnet. Känslan att inte hinna med, att inte göra rätt, inte vara på rätt plats. Eller så är det höstens antågande. Sommaren som bara swischade förbi. Eller bara en vanlig, normal svacka som kommer med jämna mellanrum. En svacka som gör att höjderna känns så mycket högre. Eller så är det helt enkelt min egna dumhet som gjort att jag inte sovit mer än 6-7 timmar/natt denna vecka...

Men vet du vad Internet? Jag är så glad att ha dig, för det finnas alltid nåt hörn där en rolig video, ett härligt inlägg, sköna typer och inspirerande texter gömmer sig och allmän trivsel råder.

2 comments:

Softy said...

Oj herregud så skönt att du skriver detta! Alltså jag är ledsen att du känner det så, men jag går omkring med precis samma tankar. Har också tänkt blogga om det men inte ens det får jag till stånd... Vi kämpar vidare tillsammans in i höstens dunkla vrår och satsar på dedär mysiga hörnen på nätet! :) Din blogg är just ett sånt hörn. Kram på dig!

Maggie said...

Aww, tack för dina fina ord! Ja, man vet ju i alla fall att känslan snart går om. Kram!

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...