Sep 12, 2012

Åh, mitt nät suger rejält ikväll så jag kan inte blogga från datorn. Det betyder att det inte heller blir en bild på allas er super knottfreak som fortfarande är helt prickig i ansiktet av alla knottbett. Så synd Bildgoogla "Pimpa" så får ni en uppfattning om hur jag känner mig. Imorgon ska jag alltså delvis hålla i trådarna på ett seminarium samt hålla en presentation på cirka en timme för över hundra personer. Varför saboterar dessa små helvetiska flygfän mina offentliga framträdanden?

3 comments:

Linnéa said...

Pimpa var ju så söt.
Ifall de tröstar dej så skulle jag vara röd som en tomat i ansiktet ifall jag skull stå och stamma(som jag skulle göra) för 100 personer att skåda.
Hej-då.

Charlotte said...

Vanligt histamin borde få svullnaden att gå ner nästan omedelbart. Receptfritt på apoteket. Lycka till med seminariet! Det kommer säkert att gå lysande! Folk är väl ändå där för att lyssna på vad du säger, inte för att titta på ditt fagra ansikte...?

Maggie said...

Linnea: Tack för peppet. Heh, joo visst är den ju söt. Åh, jag stammar och svammlar när jag tappar bort i det jag håller på och säger. Tur hände det inte allt för ofta idag :P

Charlotte: Nå svullnaden var borta, men små illröda märken. Tack! Nå precis!

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...