With my blastin' hands

Vaaaar är kökslandet?
Så här såg det ut innan jag började rensa odlingarna igår. Bilden nedan visar hur det såg ut när jag var färdig! Eh, hmm, skillnaden... syns bättre i verkligheten. Jag lovar. Nåväl, en före-och-efter-bild kan väl aldrig vara fel, heh.

 
Hääär är kökslandet!
Det bästa av allt var att jag fick med mig hem en del av ogäset: maskrosrötter och groblad. Maskrosrötterna ska jag torka och antingen göra te av det eller mala till pulver att sätta med i hälsodrinkarna. Grodbladen åkte ner i frysen tillsammans med nässlor, blåbärsblad och sånt.

Kommentarer

Lotta sa…
Vad gör du med grodbladen och blåbärsbladen?
Maggie sa…
Jag gör en grön smoothie/drink av dem. En banan eller avokado, lite nässlor, nåt grodblad, lite blåbärsblad, vatten, kanske ännu ett äpple.
Linda sa…
växer det bra där hos dej? vet inte om det är dom kalla nätterna eller vad det är men allting ha vuxit väldigt dåligt hos oss. blir nog ingen pumpförsäljning i år tror jag och vanvligtvis brukar jag den här tiden drunkna i kesäkurp. iår har jag fått en hel. bönorna och ärterna ger skörd men sen vade nog nästan där =) nå nog hinner dom ju ännu en stund.
Maggie sa…
Nåja, int växer det nu riktigt som det ska, men jag ha tänkt att det ganska mycket beror på att vi sådde allt så sent. Squashen blommar iaf, så snart borde man få någo ur den, och kryddorna, spenaten och mangolden kommer nog upp helt bra.
Linda sa…
måstes googla va mangold var för nåt. =) kanske måst prova på det nästa år, ede gott? vi har försått i växthus som normalt men det enog väldigt skralt iår. nåh hoppas det hinner ännu =) om int annat får man ta årets skörd från skogen där verkar det ju krylla av både blåbär, hallon för att int tala om kantareller! plockade 16 liter igår & på sönda =)