Universum som talar...

...här, hej! Läget? Nåneeej, nånej, inte är det universum som talar här alls. Det är nog jag, Maggie. Rubriken har dock att göra med nåt jag upplevt de senaste dagarna. På radion, på internet och i dagstidningar har jag stött på ett budskap. Eller så har jag lagt märke till just de storyna eftersom jag undermedvetet gått och funderat på temat. Nämligen att man blir lyckligast om man följer sin passion, återknyter till den, beger sig ut i världen - det behöver inte vara långt, världen man vill åt kan finnas där hemma - och gör det som man vill göra. Man måste inte vara fast i trista eller rentav olyckliga saker, jobb, relationer, situationer, utan man kan ta sig ur det och bli fri. Det är inte lätt, det påstår jag inte, men det är möjligt. Man måste bara 1) tro på att det är möjligt 2) veta vad man vill, i alla fall ungefär, veta känslan man vill uppnå 3) våga.

Jag har länge, längre än vad jag täcks medge, planerat göra än visionboard, men det har inte blivit av. Nu är jag mer taggad än någonsin att plitna ner mina drömmar, mål och förhoppningar om framtiden! Jess, jess, jess! Fokusbrillorna på.

Kommentarer

Softy sa…
Snacka om att universum talar... För jag köpte förra veckan lim och ett stort pappersark i turkost för att göra min egen visionboard! :) Har samlat på mig tidningar och imorgon ska jag göra det! Spännande! Men det är så energin fungerar, tydligen ligger det nu i luften att vi ska göra det! :) Jag ska blogga sen när jag är klar med min.
Härligt! :) Ja, blogga gärna om det. Jag funderar på att först skissa lite, rentav måla med vattenfärg eftersom jag har så få tidningar med passande bilder...