Måtta är ej min dygd

Från den här överfulla och smått äckliga mixer med en banan, selleri, lime, maskros, nässlor, harsyra och lite pulver av sprängticka kan man få en såhär fin grön smoothie:

Vinglasen måste ju användas till någonting nu när jag har slutat dricka vin. Haha! Nej, jag skojar. Vin är gott och till för att drickas. Speciellt ekologiska vin som inte lär orsaka huvudvärk lika lätt som vanliga.

Kommentarer

Linnéa sa…
Tycker att den färdiga smoothien ser riktigt god ut. Men är den god? Maskrosor är väl ganska beska. Och du vet vad du får i dej. Vitsi borde man prova?
Den är fräsch och riktigt god (vill ju inte höja dina förväntningar för mycket). Jag skulle ha satt lite mindre maskros för att få bort lite mer beskhet, som nog till största delen täcks av limesmaken. Jag fick även tillsätta lite vatten för att bottenresterna skulle gå att dricka, inte ätas. Alla ovannämnda grejer är ju ätbara så ingen fara med den saken. Prova! ;) Jag drack inte allt själv, utan sambon bälgade i sig en hel del också...