Jun 9, 2012

Loppisdagar

Jag var just en sväng ner till Vallgrund till Granösunds fiskeläge och kollade in deras antikloppis, men tyvärr kom jag inte hem med några dyrgripar. Väldigt trevlig stämning och vacker plats där, men tyvärr inte så många försäljare. Jag skulle gärna ha stannat för en guidning, men skogsarbete kallar för sambon.

Imorgon är det loppis i Älvbyarna i Korsholm. Bloggen Lev mer på mindre skriver mer om det här. Tanken är alltså att "förena en naturskön cykeltur med möjligheten att hitta ett kul loppisfynd, träffa människor och kanske besöka gårdar som man  inte ens visste fanns."

2 comments:

pia said...

Jag besökte några loppisar längs älven idag, dock med bil pga av det asiga vädret. Hittade egentligen inget annat en egenproducerad honung från Österåkers familj, men besökte min drömgård i Veikars, ett 1700 tals timrat hus med så fantastiskt härlg gård! Helt glad att jag åkte, fick mycke tips av ekotanterna :)

Maggie said...

Härligt! Va kul att du fick med dig nåt iaf, både fysiskt och mindre fysiskt. Tyvärr blev det andra planer för mig, så jag kom mig inte iväg. Eller tyvärr och tyvärr, det blev en kär gammal vän från södra Finland som kom på besök.

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...