Jun 17, 2012

I nöd och lusthus

När jag är stressad, har lite tid och borde ha mycket ork äter jag oftast väldigt dåligt. Eftersom jag jobbar långa dagar och offrar min egen fritid blir det okej att jag köper den där Frezza moccan, att jag äter smörgåslunch framför datorn och att jag köper någonting sött och gott för att belöna mig själv. 

Det är synd eftersom det är ju just då när man är som mest stressad som man skulle behöva de där gröna juicerna, färska råvarorna och regelbundna motionen. 

Nu blir det bättring igen! Jag började redan igår när jag tillsammans med några vänner åt en rätt så raw-middag i ute i lusthuset här på vår gård. Fyllda paprikor, blomkåls couscous, groddar, halloumi och sparris med lufttorkad skinka. Recpet kommer senare.

2 comments:

Cat said...

åååh! Ser sjukt gott ut! :-)

Softy said...

Alltså tell me about it. Förra veckan hade jag typ inga principer gällande mat. Och inga fiffiga mattider heller. Det säger mycket att jag åt croissant två gånger under veckan som det bjöds på under möten. Det brukar jag faktiskt aldrig göra. Och inte njöt jag nu heller av dem. Men de var där liksom och de fyllde magen och det räckte i den stunden. I morse började jag med en stor grön smoothie igen och herregud vad det var gott!

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...