May 6, 2012

Less, men mysig

Ibland blir jag så trött på mig själv och mitt "dallande". Istället för att ta itu med vikandet och sorterandet av tvätten eller avsluta det där jobbet jag påbörjde igår eller laga juice för de närmaste dagarnas behov så har jag slängt mig på soffan och tittar på en Indiana Jones film. Förvisso har jag slängt mig i en av de bästa sofforna i världen eftersom den befinner sig på en härlig plats med den gosigaste katten i världen. Han spinner så gott och vi njuter båda.

Men ändå. Varje dag (som jag uttryckligen planerat att vara effektiv på) börjas med ett entusiastisk "Det här ska jag få gjort idag...", men att sedan utföra allt man tänkt det blir inte av. Inte menar jag att man måste vara effetktiv och producera och göra hela tiden, nej, men att man åtmistone tar sig i kragen ibland. Speciellt när jag har skjutit på dessa saker i dagarna tre nu redan.

Nåja. Lite mer mys ännu. Sen.... sen händer det! ...kanske, eventuellt, senast imorgon, om jag hinner och orkar.... äh.

7 comments:

Hanna said...

Men åå vilken söt misse! Jag blir ensam med vår kisse hela veckan här, å han är så mattesjuk så månne inte det blir ganska mycket mysande här då!
Å på söndagar kan man nog komma undan med att slappa lite. Int har vi fått så mycket gjort här heller. Varit till Böle å se på hockey, köpt nya skor åt herr Nilsson och packat hans grejer. Typ det. Nya tag i morgon!

linnea said...

Tittar oxå på Indy. Det är huippu. Imorgon är vi duktiga igen, kanske.

Maggie said...

Hihi, fluffiga små djur kan nog inte undvika att vara söta, lika lite som Indy kan undvika att vara underhållande ;)
Javisst, vi får ta nya tag idag! Morgonen har i alla fall börjat effektivt för mig.

Anonymous said...

Men det är klart att du skulle ha varit effektiv och vikt tvätten och allt det där om det inte hade legat en katt på dig. Jag har precis samma problem. Det ligger nästan att alltid en katt på mig om det inte sitter ett barn på mig. Jag har löst det med att be min man. "Men det är väl klart att jag skulle göra det sjääälv, meeeen nu ligger ju katten/barnet så skönt och titta han/hon/den håller just på att somna..."

Maggie said...

Hihi, jaa, man är ju djurvän och förmår sig inte att vara så elak och putta bort en spinnande, gosande lurvboll som vill kela. Det skulle ju vara hjärtlöst ;)

Heidi said...

Jag känner såååå igen mig i det där "Idag ska jag vara superduktig!"

3 timmar senare. Tittat teve, pysslat något onödigt, kollat i gamla lådor, läst nån bok....

"Imorgon ska jag göra allt det där jag borde.."

:D

Maggie said...

Tur som kommer alltid den där morgondagen. Morgondagen som på nåt vis ska ha mera timmar för allt-möjligt-vettigt än dagen innan ;)

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...