Den gröna bloggen

Det var så grönt i södra Finland, grönare än i Vasa. Grönt på träden, grönt på marken och grönt till och med på folks balkonger!
Så trots mitt ursprung från det karga, platta landet gjorde jag mitt bästa för att smälta in. I ett zenliknande sinnestillstånd och likt en kameleont smälte jag in på min systers balkong så gott det gick.
Men jag blev busted, ertappad och upptäckt! Jag måste väl helt enkelt öva mig mer och åka ner till Åbo oftare. Jag uppdaterar mer när jag åter har hittat min hjärna. Om ni ser en på en parkeringsplats nära tågstationen i Vasa så lämna den där. Jag kommer strax och plockar upp den igen!

Kommentarer

jittermouse sa…
Ha! Bra foton!! :D Snyggt det där med rundade kanter och så.. Använder du nåt program för att få det så där? Man börjar fundera på att lite börja anstränga sig med det man postar, har varit lat och lämnat mina foton oredigerade, och det syns ju. Och jee, de va fint att du va här! :D
Jo, det är jättelätt och snabbt via picmonkey, men jag ska prova på http://pixlr.com/o-matic/ nån dag också. Hihi, visst jag var lite slut i huvu, men oj vad kul att si gökboet :)
Ajoo, det är inte rundade kanter utan bara skuggade och sedan en skuggad "ram" runt.