Apr 16, 2012

Pikaboo!

Jag börjar blir lite sugen på Twitter. Facebook är ju ganska dött nuförtiden och bloggar är mitt nya tidsfördriv. Mest lockar Twitter för det lär vara den effektivaste kanalen för nyhetsförmedling. Är det nåt stort som har hänt i världen så sprider det sig som en löpeld på Twitter. Jag är nämligen inte alltid så uppdaterad om vad som händer ute i världen. Men ibland är det kanske lika så bra.

Dessutom känns det som om man får glutta in i både kända och okända folks vardag genom Twitter. Spionen, skvallertanten och tjuvkikaren i mig darrar till av upphetsning och vargflinet dras upp till öronen.

2 comments:

Hanna said...

Jag är en glad nybörjare på Twitter, men hittills har jag i allafall märkt två stora fördelar med twitter framom fb: 1. Som du sa, nyheter sprids snabbare än någon annanstans. Oftast har man ju inte såå stor nytta av det, men det är oslagbar då nåt händer i världen, t.ex. en tsunami. 2. Man kan följa kändisar, som ofta bloggar riktigt roligt. Och så märker man att de är helt vanliga människor de också, och inte glansbilder som man ser i tidningar. Börja twittra! Jag vill gärna ha nån ny att följa!

Maggie said...

Låter bra :) Tror nog jag ska ge mig på det i nåt skede!

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...