Mar 11, 2012

Suktan efter juice

Som ni säkert förstår, så har jag inte suktat och längtat efter juice efter fastan. Nu, cirka en vecka efteråt, lagade jag igen en sats med juice. Tusan så gott det var igen!

Magnetstaven i bruk.
Denna gång blev det två apelsiner, ett äpple, några morötter, tre stänger bladselleri, några kålblad, en näve färsk spenat, en citron och en lime.

2 comments:

Hanna said...

Visst åkte du med hem i Ingelas skruttNissan efter loppisträffen igår? Jag blev å fundera på en grej som jag har undrata tidigare när jag har läst här, att är du från Kimitoön? Eller har du nån koppling dit? Jag är från Västanfjärd nämligen så därför undrade jag. Tyckte att dom i baksätet lät hemskt oösterbottniska nämligen!

Maggie said...

Hihi, skruttbil... Jo, jag åkte in till stan igår med Ingela. Nä, jag är inte från Kimitoön, utan från Sibbo. Men jag har jobbat på Sagalund under förra årets första hälft, medan jag ännu bodde i Åbo. Jag tror visst att jag har skrivit någonting om att pendla mellan Kimito och Åbo... Det finns tydligen MÅNGA Lindroosar på ön, vilket alltså är mitt efternamn, men jag härstammar inte därifrån ;) Elena är visst från Karis, så inte undra på att det klingade bekant nyländskt i baksätet.

Vad roligt, jag måste gå in och kika på din blogg! (jag hade ju förstås glömt bloggnamnet ditt redan innan jag kommit hem :( Jag har pinsamt dåligt namnminne)

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...