Mar 19, 2012

Rapport över skidresans diet

Under skidresan blev det riktigt okej ätet.

Som sagt hade jag ju packat med mig diverse ingredienser och skippade baconet, vita brödet (för det mesta), yoghurten, köpta juicen och påläggen vid frukost. Istället blev det en megastor skål med boveteflingor med rismjölk och banan, en kiwi, ett glas juice och äggröra. Det höll mig mätt länge. Nöt-goijibär-pumpafrön-russin blandingen funkade bra som mellanmål ena dagen, men jag kompenserade med lite franskisar och en öl kring 4-tiden. Andra dagen blev det en Tartexsmörgås med alfalfagroddar och tomat samt potatissallad. Middagarna var det lite "värre" med, men det hade jag ju också förväntat mig. Jag åt nog lite av grisköttet i St Patricksday pajen som Ida hade lagad, men kött smakar inte ännu riktigt gott i min mun. Jag njöt av pajens sås, morötter och pajdegen istället. Ida hade dock bullat upp med en mastig sallad och världens godaste olika tillbehör, så hungrig gick jag inte!

Det kommer säkert att komma en tid då jag vill ha kött igen, men inte just nu. Jag är lite av en periodare med både mat och motion, så som säkert många av oss är.

Skidhelgen var förövrigt superkul! Jag var rädd att jag skulle vara för feg eftersom jag inte skidat på länge, men bra gick det efter några turer i de lättaste blåa backarna. I slutet av dagen susade vi ner för de svåraste svarta backarna. Förvisso de lättaste av alla svarta backar, men ändå. Det är en härlig känsla när man övervinner sin egen rädsla!

Svart skidmundering i en svart backe.


2 comments:

linnea said...

Vad duktig du har varit med tanke på maten. Och instämmer ingenting överträffar känslan när man övervinner sej själv. Welcome back.

Maggie said...

Thanks :) Jonå, nog gick det okej med ätandet. På söndagen blev det tyvärr lite hastmat före vi sku bege oss hemåt, så jag slafsade i mig franskisar och färdiga köttbullar + sallad :/ Men hellre det än att åka döhungig tillbaka hemåt.

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...