Mar 22, 2012

Råa biosnacks

Jag var på bio igår och tittade på Iron Sky. Rolig film, som är finsk producerad. Vanligtvis när jag går på bio "måste" jag har någonting gott att smaska på. Så även denna gång. På väg till yogan, lite sen i svängarna som vanligt, störtade jag in via en hälsokostaffär och rafsade åt mig lite natur- och rawgodis.

Raw-bite, danska frukt- och nötstänger.

Jag valde tranbärschokladen.
Första tuggan av Raw-biten med limesmak var härlig. Smakade friskt och sött på samma gång. Likaså var den första tuggan av kokos Raw-biten också fylld med ljuv kokossmak. Men efter några tuggor tog nöt och dadelsmaken över. Kanske det inte är meningen att man ska äta en hel stång på en gång.... eller två stänger, som jag gjorde. Tranbärschokladen smakade mest som chokladrussin.

Med andra ord inte så vidare lyckade köp. Men jag var rätt så hungrig, så det inverkade säkert på smakupplevelsen och slukningshastigheten.

2 comments:

Heidi said...

Jag gillade inga riktigt de där Raw-nbite stängerna, lite beska på nå vis =P

Maggie said...

Nej, inte jag heller. Det var egentligen bara första tuggorna, men då var jag ju ännu hungrig som fan :P Om man bara orkar och har tid är nog säkert egen lagad godis en vinnare.

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...