Mar 1, 2012

Jag är imponerad

Trots att vi inte ska kommentera och fundera så mycket på andra människors utseende så uppmanar jag er ändå att ta en titt på denna kvinna och gissa hur gammal hon är.

Detta är Mimi Kirk.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
Hon är 73 år gammal. Sjuttiotre! Sjua, trea. Fantastiskt!

Orsaken till hennes unga utseende och utmärkta hälsa är att hon är rawfoodist, dvs. äter levande föda, råkost. Hon har varit vegetarian och vegan under de senaste 40 åren. Om inte denna kvinna motiverar mig till att äta mer rawfood så vet jag inte vad som kommer att göra det. Jag vill också vara frisk och full med livskraft när jag är gammal. Nej, jag vill vara frisk och full med livskraft redan nu! Även om jag inte äter 100% vegetariskt, veganiskt eller råkost precis hela tiden så är det i alla fall ett steg på vägen.

Animaliska proteiner är tyvärr inte alls så bra som vi inbillar oss. Proteiner kan man få från så mycket annat än kött. Här kan ni höra en story om en annan liknande dam som fick kotorna i nacken och ryggen krossade och blev frisk på ett par månader istället för ett halvt år.

Här är Mimi Kirks hemsida.

4 comments:

linnea said...

Hej igen,
när min karl var i Korea och blev bjuden på mat var första dukningen levande, det var väl nog små djur(typ maskar). Hmm, det var säkert inte det du menade med levande.:)

linnea said...

My God, Mimi Kirk är säkert aldrig sjuk men alltid snygg. Hon är nästan som ett underverk.

Maggie said...

Haha! Smaskigt värre! Riktigt så levande föda menade jag nog inte ;) Förresten, hej igen.

Maggie said...

Jaa, tänk så mycket maten påverkar vårt utseende. Men det känns bra att man faktiskt kan kontrollera det (dvs. åldrandet, sjukdomar) till en viss del, "bara" genom att se till att kroppen får de byggstenar den behöver.

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...