Mar 3, 2012

Chillin' i skidspåret

En sådan här fantastisk solig dag som denna har väl de flesta som haft möjlighet till det vistats utomhus, även jag. En näringsrik bärdrink till frukost gav mig gott om energi till både städning och en skidtur. Jag har ju inte varit ut och skida på några veckor på grund av dåligt väder, skavsår eller lathet. Skidlängan jag hade siktat in mig på fick jag höra att skulle vara väldigt lång, ca. 20 km, men det visade sig att den var bara cirka 6,5 km. Heh, en liten skillnad...

I tallskogen "susade" jag fram.
Jag hade stora problem att hållas på fötterna i minsta lilla backe eftersom snön var så hård, men inte minst på grund av min skidpaus. Fasiken så jag drattade om kull i världens minsta backe!

Kisar snyggt på bild.

Det var ingen prestation involverad denna gång, inget egentligt motionspass, så jag tog det lugnt. En paus i solen med te och torkade äppelbitar som smakade så sött och gott. Med ryggen lutad mot en grånande lada satt jag där och njöt av skogens tystnad och tillfälliga vindbrus som rasslade om i träden.

Sol, te och endast vindens sus.
Utedagen avslutades ute på isen med korv- och marshmellowgrilling med lek för de små och solning och snack för de stora. Härligt med dessa laid back, avslappnade och sköna dagar!

2 comments:

Hannasvirrvarr said...

Härligt! Har verkligen varit två vackra dagar den här helgen, och jag har jobbat tre jobbpass på två dagar. Inte så bra timing men det kommer fler fina dagar...

Maggie said...

Åh, vad synd att du jobbat så mycket. Men du har rätt, det kommer nog fler fina dagar.

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...