Min bit såg ut precis sådär, men bilden är härifrån. |
Caféet är alltså ett litet privat ägt bageri. Heh, det känns alltid som om man gjort en god gärning när man valt ett litet företag framom ett stort. Bakelserna görs på plats varje dag, utan tillsatsämnen bör nämnas. Eftersom ägaren är australiensk så är en av paraddesserterna Pavlova. Michaela blev serverad världshistoriens största café-size-Pavlovabit! True story.
![]() |
Pavlova, bild från caféets FB sida. |
På tal om sötsaker och socker. Har någon koll på vilket socker som är det hälsosammaste sockret? Vitt socker är ju en big no-no. Hur är det med brunt råsocker? Vad är Indiasocker?
Som min mor hörde i lanthandeln: "Du ska ta å ringa han dendär Google. Sidu han vet nog!" Det ska jag då göra. Ring, ring! Suger, pick up!
Kommentarer
Honung och agavesirap är också bra sötningsmedel. Nu håller jag på att testa odla stevia till min nya örtagård, har faktiskt aldrig förr testat det som sötningsmedel.
Linnea: ja, det var det. :)
Såååå himla god! :D