Mar 20, 2012

Att få ordning på sig själv

Jag har funderat på att så vetegräs och sedan juica eller mixa det med andra frukter och bär. Jag har funderat på det i cirka 2 veckor nu, men jag har fått intet till stånd. Ibland blir jag fruktansvärt frustrerad över min lathet och bekväma sits i soffan! Jobbar jag lite längre dagar och annars också är stressad så vill varken motionen eller övriga projekt bli av om kvällarna. Efter fastan fick jag bättre ordning på mig själv, men effekterna verkar redan avta lite grann. Hur ska jag hitta motivationen och energin igen?

Härligt grönt vetegräs. Bild härifrån.
Man måste väl bara acceptera att man inte kan vara på topp hela tiden. Och det är ju riktigt okej, nej, det är normalt och troligtvis hälsosamt. Man kan inte orka jämt.

3 comments:

Christina said...

Nej, du har rätt. Man kan inte orka jämt! Å tids nog återfår du orken och lusten att motionera och genomföra diverse projekt efter jobbet.. :)

Heidi said...

Jag håller med! Jag är också i en lite down-preiod. Det är så mycket man vill få gjort, men man måste nog ibland bara lyssna på kroppen och bara chilla ett tag. Man kan inte alltid vara en speedad hamster :)

Maggie said...

Tack för uppeppningen hör ni :) Hehe, speedad hamster... nej, det kan man nog inte alltid vara.

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...