Fastan hittills

Idag har jag inlett juicefastan. Hittills har jag druckit en halv liter färskpressad morots-apelsin-kål-citron-(lite)ingefära juice till frukost. Under förmiddagen drack jag lite vatten. Till lunch drack jag ytterligare en halv liter färskpressad juice. Hör och häpna, jag är inte direkt hungrig. Vem skulle ha trott det om Blodsockermonstret? Kanske en del av blodsockermonstret sitter i huvudet? Min motivation för tillfället är tanken på att min kropp nu vilar och helar sådant som annars skulle ta mycket längre tid eller sånt som den inte annars alls skulle ha tid att hela.

Istället för eftermiddagskaffe kommer jag att dricka detta:

Dvs. citronvatten, inte vichyvatten.

Kommentarer

Anonym sa…
Blir det inte liksom... Du vet... Surt? I magen?
Du är nog hurja strong som fixar att fasta! Jag skulle säkert mesa ur vid blotta tanken.
Tja, njoo, det blir det kanske. Jag hade ju nog spätt ut citronvattnet rätt så bra, så jag tyckte nog att det var riktigt gott att dricka. I "lunchen" var det lite fler grönsaker, vilket tog bort en del av syrligheten som finns i apelsin och citron.
Tack :) Jag måste nog erkänna att jag höll på att mesa ur när jag bläddrade i tidningen idag och där fanns massor med smarriga godsaker... och igen när jag kom att tänka på fredagsmys :P