Feb 23, 2012

Dagens äckligaste tips

Imorse hade jag tänkt att jag ska skippa kaffet på kafferasten och laga en kopp grönt te istället. Det var alltså den här fastan igen. Gissa om jag inte redan hade glömt det när jag stegade in i kafferummet? Där stod jag och fyllde på min kopp med en svart dryck som inte var te. Undrar vad man kan äta för att bli mera skärpt. Fisk lär ju i alla fall vara bra för minnet, i alla fall i ålderdomens höst då demensen kan komma och hälsa på. Det hjälper dock föga nu. Vad man äter påverkar ju i allra högsta grad hur ens kropp och sinne fungerar. Det skulle vara superintressant att få sin kropp analyserad för att få reda på vilka brister/överskott man lider av (som t.ex. påverkar hur skärpt man är).

Dagens äckligaste tips: visste du att man kan kolla om man lider av t.ex. B-vitaminbrist genom att kolla på sin tunga om den har sprickor.


2 comments:

pia said...

Ett litet tips angående analys. Min mans farbrors fru (låter hemskt avlägset såhär i skrift ;)) Marju Nylund gör Bioresonans analyser (tror jag det heter) i Smedsby, hon sysslar även med kinesologi. Var själv på en sån analys i höstas, och herrejee vad intressant! Fick reda på precis vad som var i obalands i min kropp och vad jag behöver. Helt sjukt intressant. Här är en länk till ett blogginlägg som jag skrev efter analysen! http://monstermamma.ratata.fi/post/314901

Maggie said...

Jaa men perfekt! Smedsby är ju till och med nära :) Tack för tipset!

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...