Dec 13, 2011

En bloggpost som innehåller nötkräm

Mitt lilla bidrag. Unicef hjälper världens barn.

.............

Det pågår en tyst katastrof. En katastrof som varje dag dödar 21 000 barn under fem års ålder. De flesta barnen dör av näringsbrist, diarré eller andra sjukdomar. De dör av orsaker som med enkla medel skulle kunna förebyggas. Det som saknas är vaccin, medicin, rent vatten och näringsriktig mat. Saker som UNICEF kan leverera. Saker som vi tillsammans kan leverera.

Den här bloggposten är mitt sätt bidra. För i och med att jag publicerar den här bloggposten blir inte bara fler uppmärksammade på den tysta katastrofen utan dessutom innebär det att re:member skänker sex påsar av den nötkräm som UNICEF använder vid behandling av undernärda barn. Tre påsar nötkräm om dagen är allt som krävs för att ett barn som lider av undernäring ska kunna överleva.


[caption id="" align="alignnone" width="575" caption="UNICEF/Pelle Bergström"][/caption]

Har du också en blogg och vill göra något viktigt i jul? Hämta bloggmaterial här! Vill du köpa fältprodukterna som räddar barns liv, besök UNICEFs gåvoshop.

.......

Fast det här känns ju väldigt skenheligt om jag inte själv också bidrar med nåt mer än ett futtigt blogginlägg. Så jag tänker köpa detta till min vän i julklapp och kanske en "till mig själv" också.

No comments:

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...