Vettigt fetto

Det här var ju en vettig hemsida. Riktiga kroppar som visas upp. Även Egoina har haft ett liknande teman. Det är bara hjärteskärande att så många kommenterar att de aldrig varit nöjda med sin kropp. Och sådana kroppar som ser helt normala ut eller lite runda så kan ibland enligt BMI klassas som fetma... hmm.... Här upplever jag en konflikt mellan hälsa och att vara du med din kropp. Hur ska man prioritera? Faktum är ju att en stor del av västvärlden blir bara fetare och fetare, vilket i sin tur leder till fler och fler sjukdomar... Men kropparna ser inte alls ut som fetma-kroppar. Men övervikt är dåligt för hälsan. Men älska din kropp. Hur snedvriden är världen?

EDIT: Nu menar jag ju inte "Voi, voi stackrarna som inte är nöjda. Annat är det med mig!", utan jag har också lidit av onöjdheten och gör det stundvis ännu.

Kommentarer

[...] (typeof(addthis_share) == "undefined"){ addthis_share = [];}Appropå inlägget om riktiga kroppar så verkar det nästan provocerande att påstå att man inte är missnöjd med [...]