Änglaliv

Häftigt! Jag såg nyss en dam som seriöst talade om änglar på (det seriösa) kulturprogrammet Pixel! Hon kunde se programledarnas änglar, som stod rakt bakom dem. En lång ängel i en smaragdgrön nyans och en guldskimrande ängel med stora, mäktiga vingar. Synd att intervjun blev väldigt kort och fattig. Jag tror nog att det finns skyddsänglar, eller i alla fall någonting ditåt, som ett högre jag.

Världen måste ändra. Kan vi verkligen köra på och fokusera enbart på det materiella? Andlighet är inte vägen för alla, men en acceptans att det kan finnas annat än det man ser, kan mäta och fingrera på skulle behövas.

Häftigt i varje fall att förmågan att se änglar tog upp av Yle. Änglar, energier och sådant brukar ju avfärdas som trams och hittapå. Tänk om s.k alternativa behandlingar av sjukdomar kunde komplettera sjukvården. Jag tycker det är väldigt ensidigt och enkelspårigt att behandla endast den fysiska delen. Människan är ju så mycket mer än sin kropp! Ofta behandlas symptomen, men inte sjukdomen. Istället för att reparera ett läckande tak, så torkar man upp vattenfläcken gång på gång....

Avsnittet finns att beskåda på Yle Areens här. (obs, endast i 7 dagar efter sändningen)

 

P.S. Tydligen finns damen, Lorna Bryne även på Facebook.

Kommentarer