Det händer mat och hälsa i Österbotten

Tipsmaskinen kör igång igen. Denna gång med temat "Det händer i Österbotten".
  • nu på lördagen 5.4 kl. 11-14 kommer jag att finnas i Jakobstad hos Kruska och sälja örter och annat torkat gott. Så här låter min sales pitch "Handla naturens örter och få råd om hur man bäst använder dem. Även inspirerande smakprov, såsom rödklöverte, äppelchips och nässelpopcorn. Samtidigt kan du anmäla dig till Maggies vårföreläsningar på Kruska butik&café." Feedback?

  • följande lördag 12.4 kl. 9.30-16 ordnar projektet Matkultur evenemanget "Må väl i kropp och själ" Deras sales pitch låter såhär "Projektet Matkultur inbjuder till en inspirerande, givande och lärorik seminariedag vid Juthbacka Herrgård med föreläsningar av Nina Westerback och Raimo Juntunen." Förhandsanmälan.

  • Slow Food Ostrobothnia deltar med en pop-up restaurang på Restaurangdagen 17.5. På menyn förrättstallrik med lokal fisk och kött, krämig nässelsoppa med rökt fårkött, hembakat lantbröd och smarrig kalvdans till efterrätt. Det är förstås inte helt spikat ännu, men typ så. Närmare uppgifter om tid och plats kommer senare.

Kommentarer