Oct 18, 2012

Min mantel

Bildkälla
På tal om kläder, idag har jag på mig en sådan här kofta, men i beige. Det är lite som min superhjältemantel, för jag köpte den från en Odd Mollyisk butik i stan och när jag har på den så känner jag mig lite som Malenami. Snygg, stilfull och framgångsrik. Hehe. Tänk vad det yttre även kan göra för det inre.

Jag kom just från en föreläsning om Rättviseförmedlingen som Peppe höll på Ritz. Intressant! Men vi var väldigt få närvarande tyvärr. I bakgrunden soundcheckades det inför kvällen spelning, vilket gjorde att vi hade lite lustiga bakgrundsljud nu som då. Nå, alla in och gilla och bidra till Rättviseförmedlingen!

Tjolahopphej, nu ska jag på vernissage!

5 comments:

Christina said...

Hade gärna deltagit, men skulle tenta en timme senare vid ÅA.

Maggie said...

Hoppas tenten gick bra!

Lotta said...

Du måste börja tipsa mej direkt på fb om sånt här! Nå, igår hade jag knappast kommit iaf, då stod jag i köket och kalasfixade... samma sak då det var raw food-träff. Men ibland kan det ju faktiskt passa riktigt bra och då är det synd om man missat nåt intressant! =)

Linnéa said...

Vilken snygg mantel du har.
Den skall du nu använda sådär som Dumbo hade sitt fjäder i snabeln. Han kunde ju alltid flyga då. Kanske du skulle prova flyga med din mantel... Att tro på sej själv är en mäktig kraft och att ta lite hjälp av ett fjäder/ en kofta är bara bra.

Maggie said...

Lotta: Nå det ska jag börja göra! :) Hoppas kalaset var lyckat (utöver glutenfria missen)

Linnea: Tack! Vilken fin liknelse, den ska jag ta till mig. På riktigt alltså. H. Dumbo-Maggie ;)

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...