tag:blogger.com,1999:blog-2507645056802949581.post8789708539285364880..comments2024-03-28T09:58:18.972+02:00Comments on Maggie's Bohemian Ideals: Squash = pastaBohemian Maggiehttp://www.blogger.com/profile/16105503829336472534noreply@blogger.comBlogger5125tag:blogger.com,1999:blog-2507645056802949581.post-35021539400468141652016-10-16T10:46:05.912+03:002016-10-16T10:46:05.912+03:00hej malin
Finland mycket
bra landhej malin <br />Finland mycket <br />bra landfinland oyhttps://www.blogger.com/profile/02568965243785811416noreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-2507645056802949581.post-22302753847399164992012-04-01T19:22:41.868+03:002012-04-01T19:22:41.868+03:00Ja, vintersquash är nog säkert ett bra alternativ....Ja, vintersquash är nog säkert ett bra alternativ. Jag har ett odlingsprojekt på gång med en kompis, där vi ska försöka få en hel del olika sorters squash att växa i sommar. Hopps din odling tar sig bra även iår!Bohemian Maggiehttps://www.blogger.com/profile/16105503829336472534noreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-2507645056802949581.post-81521342324865650912012-03-31T21:18:24.260+03:002012-03-31T21:18:24.260+03:00Mina odlingar hade enorm överproduktion av squash ...Mina odlingar hade enorm överproduktion av squash förra sommaren och provade på det mesta med den grönsaken. Tror ändå att sk. Vintersquash är bättre för pastan, än den vanliga squashen som vi köper i butiken. Den av nämligen mycke mindre vätska i sig och passar därför för lagring bättre ( därav namnet ). Ska testa odla den i år, så får vi se ;)Piahttp://monstermamma.ratata.finoreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-2507645056802949581.post-77833945077227862802012-03-30T13:11:17.070+03:002012-03-30T13:11:17.070+03:00Jag rekommenderar kanske ändå att du börjar med nå...Jag rekommenderar kanske ändå att du börjar med nåt annat än squashpastan, det verkar nämligen vara en sak man måste vänja sig vid. Den råa spenatsoppan tycker jag är jättebra!Bohemian Maggiehttps://www.blogger.com/profile/16105503829336472534noreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-2507645056802949581.post-38103235569719786582012-03-29T20:50:05.910+03:002012-03-29T20:50:05.910+03:00Tack. Har ännu inte provat. Efter dessa tips så ök...Tack. Har ännu inte provat. Efter dessa tips så ökar mina chanser betydligt att lyckas. Tyvärr är jag ingen mästerkock dock en mästerätare.Linnéahttps://www.blogger.com/profile/05841558282166482998noreply@blogger.com