tag:blogger.com,1999:blog-2507645056802949581.post5092240905634078891..comments2024-03-28T09:58:18.972+02:00Comments on Maggie's Bohemian Ideals: Julfiilis under constructionBohemian Maggiehttp://www.blogger.com/profile/16105503829336472534noreply@blogger.comBlogger2125tag:blogger.com,1999:blog-2507645056802949581.post-44273480563194120932012-12-08T16:30:27.254+02:002012-12-08T16:30:27.254+02:00Jag misstänker att det är något av en överdrift de...Jag misstänker att det är något av en överdrift det där me den molekyl och säkert är det skillnad mellan KevytLevi och Sunnuntai margarin, men faktum kvarstår att margarin framställs genom en kemisk process, inte genom råvaror så som mjölk. Margarinet bleks och lukten tas bort för att det ska se "rätt" ut. Det vegetabiliska fettet är ofta palmolja, vars plantager skördar regnskog. Jepps, smör är nog godare! Men av nån orsak har jag inte fått det att smaka riktigt så bra i julstjärns deg.Bohemian Maggiehttps://www.blogger.com/profile/16105503829336472534noreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-2507645056802949581.post-45620514309684633832012-12-08T11:17:45.776+02:002012-12-08T11:17:45.776+02:00Men usch!!! På riktigt?! EN molekyl? Det är ju sju...Men usch!!! På riktigt?! EN molekyl? Det är ju sjukt!! Och molekyler som är så små :P usch nä, smör är bättre OCH godare!Anonymoushttps://www.blogger.com/profile/02591587789724682541noreply@blogger.com