tag:blogger.com,1999:blog-2507645056802949581.post4794855854651260936..comments2024-03-28T09:58:18.972+02:00Comments on Maggie's Bohemian Ideals: Att brygga vin av savBohemian Maggiehttp://www.blogger.com/profile/16105503829336472534noreply@blogger.comBlogger5125tag:blogger.com,1999:blog-2507645056802949581.post-60962330525074438902021-05-21T20:34:00.005+03:002021-05-21T20:34:00.005+03:00Nu var det länge sedan jag gjorde björksavsvin och...Nu var det länge sedan jag gjorde björksavsvin och jag tänkte kolla upp hur mycket man skulle ha av ingredienserna. Då hittade jag den här sidan. Kul att du använt dig av mitt recept. <br />I en av kommentarerna nämns att det kanske skulle vara mera socker. I själva jäsningen gör extra socker bara att det blir högre alkoholhalt. Men när det jäst ut ordentligt kan man tillsätta jässtopp, låta det klarna, sedan kan man tillsätta socker för att få det sötare.<br /><br />/Radar.Area 6-7https://www.blogger.com/profile/02358432483433514896noreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-2507645056802949581.post-9238977726003295122015-10-04T23:38:22.717+03:002015-10-04T23:38:22.717+03:00Ojsan Daniel, jag hade missat din kommentar så jag...Ojsan Daniel, jag hade missat din kommentar så jag ber om ursäkt för det sena svaret. Tja, visst finns det ju säkert kvar en del av citronen och björksavens goda egenskaper, men i och med kokningen så antar jag ett en stor del ändå går förlorad. Bohemian Maggiehttps://www.blogger.com/profile/16105503829336472534noreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-2507645056802949581.post-36923337310902987952015-09-09T15:47:32.176+03:002015-09-09T15:47:32.176+03:00Finns det något nyttigt i denna vin efter kokning ...Finns det något nyttigt i denna vin efter kokning o lagring tror du, eller vet du :) hmmAnonymoushttps://www.blogger.com/profile/11006257096238910887noreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-2507645056802949581.post-65162923721374411132012-05-14T22:41:56.584+03:002012-05-14T22:41:56.584+03:00Hihi, absolut! Bara det lyckas. Det ska lagras i m...Hihi, absolut! Bara det lyckas. Det ska lagras i minst 5 månader tydligen....Bohemian Maggiehttps://www.blogger.com/profile/16105503829336472534noreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-2507645056802949581.post-54040067354484785262012-05-14T21:14:09.745+03:002012-05-14T21:14:09.745+03:00Spännande! Bjuder du på en "tut" sen när...Spännande! Bjuder du på en "tut" sen när det är klart? ;)Lottahttps://www.blogger.com/profile/00937152033232177870noreply@blogger.com