tag:blogger.com,1999:blog-2507645056802949581.post2676763277133458742..comments2024-03-28T09:58:18.972+02:00Comments on Maggie's Bohemian Ideals: Den döda grisenBohemian Maggiehttp://www.blogger.com/profile/16105503829336472534noreply@blogger.comBlogger2125tag:blogger.com,1999:blog-2507645056802949581.post-50118006849701224952012-05-21T22:10:16.674+03:002012-05-21T22:10:16.674+03:00Nä, därför är det en "mer" vegetarisk ko...Nä, därför är det en "mer" vegetarisk kost (inte enbart vegetarisk kost). Inte är det så att jag häver i mig räkor och musslor fem dagar i veckan, men det blir nog nån bit fisk nästan varje vecka. Det är främst det röda köttet och uppgödda broliers som jag har lite obehag för för tillfället. Såklart påfrestar ju även fisk vår miljö, men just nu ser jag ändå fisk (och skaldjur) som ett bättre alternativ än rött kött.Bohemian Maggiehttps://www.blogger.com/profile/16105503829336472534noreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-2507645056802949581.post-20991259353626293592012-05-21T16:30:17.436+03:002012-05-21T16:30:17.436+03:00Har du också lämnat bort sånt som fisk och skaldju...Har du också lämnat bort sånt som fisk och skaldjur? Det skulle jag ha speciellt svårt att lämna bort om jag skulle välja en mer vegetarisk kost.Christinahttp://christinadoktar.wordpress.comnoreply@blogger.com